WordCamp Chiclana 2017, a magical event, a dream place

I am very excited (in a chaste sense) with the first WordCamp Chiclana event, which will be held on October 7 and 8, 2017 why ?

The place: Chiclana de la Frontera

See that I like Cadiz as a whole, and I have great friends in the city of Cadiz and Jerez de la Frontera, but I have never been to Chiclana despite my many trips to this beautiful area of ​​Andalusia and that's just why I'm left with no nails.

And that is Chiclana is a beautiful place according to the photos, and the comments whoever has been there and enjoyed its people, its streets, its beaches and as it shows a button …

In addition, the facilities of the event, the Center for Youth Initiatives of the Town Hall is a place with a great painting, newly remodeled, with a performance of 10 and, above all, that are turning upside down with the organization of WordCamp Chiclana, and with WordPress .

The program of lectures and workshops

With the program already closed, in which I have the honor and responsibility to open, the level and variety of activities is brutal, difficult to choose the truth:

Saturday 7 October 2017

PAPER / WORKSHOP ROOM [19659011] SCHEDULE
Opening – Registration ACCESS 09:30 – 10:00
(30 min)
Presentation, acknowledgments and welcome HALL ACTOS 10:00 – 10:15
(15 min)
PAPER 1 Fernando Tellado
"4 little things I know about WooCommerce"

MIDDLE LEVEL

SALÓN ACTOS 10:15 – 11: 00
(45 min)
PAPER 2 Mª Carmen de Alba
"Put yourself in my place and make it easy"

BASIC LEVEL

SALÓN ACTOS 11:00 – 11:30
(30 min)
CAFÉ NETWORKING 11:30 – 12:00
(30 min)
PAPER 3 Darío BF
" Visual Editors and Multipurpose Themes: Destroyer Mode "

BASIC LEVEL

EXHIBITION ACTOS 12:00 – 12:45
(45 min)
WORKSHOP 1 José Arcos
" Environments of local development in WordPress "

ADVANCED LEVEL

ROOM 1 12:45 – 14:15
(90 min)
WORKSHOP 2 Rafa Poveda
"Create your online courses with Sensei and forget the membership"

AVERAGE LEVEL

ROOM 2 12:45 – 14:15
(90 min)
WORKSHOP 3 Ibon Azkoitia
"The magic of Genesis for your customized developments"

AVERAGE LEVEL

ROOM 3 12:45 – 14:15
(90 min)
WORKSHOP 4 Antonio Torres
"Creating a multiplatform app with WordPress + Ionic"

NIVE L MEDIO

ROOM 4 12:45 – 14:15
(90 min)
WORKSHOP 5 Ana María Ros
"Fall in love with your audience, without forgetting Google" ( Yoast)

BASIC LEVEL

ROOM 5 12:45 – 14:15
(90 min)
WORKSHOP 6 Tomás Sierra
"We hacked WordPress?"

] AVERAGE LEVEL

ROOM 6 12:45 – 14:15
(90 min)
COMIDA NETWORKING 14:15 – 15:15
(60 min)
PONENCIA 4 Mauricio Gelves
"The new editor Gutenberg: pros and cons of this great change in WordPress"

BASIC LEVEL

EVENT HALL 15:15 – 16:00
(45 min)
PAPER 5 Rocío Valdivia
"How to get involved and contribute to the global teams of Make.WordPress.org: my experience"

BASIC LEVEL

EVENT ROOM 16:00 – 16:45
(45 min)
PAPER 6 Joan Art s
"Managing WordPress Projects without Stress"

BASIC LEVEL

EVENT HALL 16:45 – 17:30
(45 min)
CAFÉ NETWORKING 17: 30 – 18:00
(30 min)
PAPER 7 Fernando Puente
"WordPress: Present and future work."

BASIC LEVEL

EXHIBITION ROOM 18: 00 – 18:45
(45 min)
WORKSHOP 7 Rafa Ramos
"Competing in AdWords with WordPress"

HALF LEVEL

ROOM 1 18:45 – 20 : 15
(90 min)
WORKSHOP 8 Alejandro Gil Mialdea
"How to migrate your WordPress to https"

HALF LEVEL

ROOM 2 18:45 – 20: 15
(90 min)
WORKSHOP 9 Pablo Poveda Ortega
"Shoot your productivity with WP-CLI"

ADVANCED LEVEL

ROOM 3 18:45 – 20:15
(90 min)
WORKSHOP 10 Mariano Pérez [19659] 021] "How to choose a WordPress theme you can trust"

BASIC LEVEL

ROOM 4 18:45 – 20:15
(90 min)
WORKSHOP 11 José Pardo
"Wordpress code snippets for dummies"

AVERAGE LEVEL

ROOM 5 18:45 – 20:15
(90 min)
WORKSHOP 12 Andrés Cifuentes and Amit kvint
"How to translate your WooCommerce store with WPML"

MIDDLE LEVEL

ROOM 6 18:45 – 20:15
(90 min)
Farewell HALL OF ACTS 20:15 – 20:35
(20 min)
Loading …